Благородният и трудолюбив Рак е в интересна позиция през цялата

...
Благородният и трудолюбив Рак е в интересна позиция през цялата
Коментари Харесай

Годишен хороскоп за зодия Рак

Благородният и работлив Рак е в забавна позиция през цялата година.
Действието на Луната е мощно потисната от преобладаващото Слънце. Така, вместо ентусиазъм и нюх, Ракът го чакат меланхолия и нервности. Факторите, които въздействат неподходящо на представителите на зодия Рак са експанзия и свирепост, които ще се сблъскат със смелостта и натискът.
По отношение на любовта Раците ги чака една доста вълнуваща година. Съществува действителен късмет да срещнат своята сродна душа и да почувствате мощно физическо привличане. Затова не би трябвало да се задържат вкъщи и да ронят сълзи. Добре е да вземат участия в обществени събития, пътувания, празненства.
Що се касае до професионалната претовареност Раците ще бъдат постоянни. Ще са по-смели и по-решителни, ще се почувстват виновни за живота си. Със сигурност нещо сходно са усещали и преди.
Новата година е миг Раците да поправят физическата си форма; да отслабнат, да изградят мускули, да отстранен лунички и да отгледат превъзходна коса и нокти.
Разбира се, не приказваме за пластична хирургия и рискови спортове. Тук резултатът е непредсказуем. Достатъчно е да се придържат към тичането заран и здравословен метод на живот и по този начин да наподобяват съвършено.
Не се чака да имат доста свободно време. Цялата година ще бъде изпълнена с публични срещи, заслужен живот и като цяло живот, в който би трябвало да влагат сила и запаси. Понякога няма да има задоволително време, с цел да е със своето семейство. За сметка на това ще имат публично потребна работа. Почти всички планове, с благотворителна идея за нуждаещите се, ще бъдат увенчани с позитивен резултат. Това ще донесе морално задоволство у всеки представител на зодия Рак.
Съвет към всички от зодия Рак: Защо да губите време и да губите нерви?
Време е да покажете своите скрити лидерски качества и отлични организационни качества. Не единствено ще имате причина да се гордеете малко със себе си, само че и вашите гении ще бъдат видяни от тези, които се нуждаят от това. В професионална област това ще докара до кариерно израстване. В персонален аспект ще се трансформира в основа за реализиране на цялостен куп стремежи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР