Благородна Макева има присъдена докторска степен, специалност Организация и управление

...
Благородна Макева има присъдена докторска степен, специалност Организация и управление
Коментари Харесай

Благородна Макева

Благородна Макева има присъдена докторска степен, компетентност „ Организация и ръководство отвън сферата на материалното произвеждане (вътрешен ред и сигурност) " към Академията на Министерство на вътрешните работи, както и добита юридическа дееспособност от ПУ " Паисий Хилендарски ", компетентност " Право ". Преминала голям брой обучителни курсове в България и чужбина, меж-ду които " Работа с Европейската работа за външна активност (ЕСВД) “ на Нидерландския институт за интернационалните връзки „ Клингендал “ и " Права на индивида “ в Дипломатическия институт към министъра на външните работи и Женевската академия по интернационално филантропично право и права на индивида.

Има над 23-годишен стаж в системата на Министерство на вътрешните работи, като е почнала от най-ниското ходило в районно ръководство до заместник-директор в Главна дирекция “Национална полиция ”. От 2015 до 2021 година е била ръководител на Постоянната комисия по права на индивида и полицейска нравственос в Министерство на вътрешните работи. Член на Националния съвет за подкрепяне и отплата на жертви на закононарушения, от 2015 до август 2021. Член на Националния съвет за равнопоставеност на дамите и мъжете – в интервала 2016-2017, както и член на Комитета за наблюдаване на националната многогодишна стратегия на България по Фонд „ Вътрешна сигурност “ 2014-2020 година до август 2021. Била е и шеф на дирекция “Публичен указател ” при Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество.

Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни. За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинПоследниНай-четениИндустрии 152 Китай стартира бързо да строи LNG танкери Политика 1536 ГЕРБ показа проектокабинета си Пазари 264 Страхът от съветски контрасанкции движи петрола нагоре Политика 804 Доверието към Народното събрание доближи невиждано дъно Пазар на труда 6028 Търсенето на труд нараства, само че работната мощ е мощно лимитирана Компании 5820 Пощенска банка придобива БНП Париба Лични Финанси Личности 5710 Планинарят, който трансформира спестяванията си в бизнес за милиони Компании 4157 Skoda обмисля евакуиране от най-големия авто пазар в света Всички новиниСл
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР