Благоразположението на звездите, в комбинация с определени лични качества, определено

...
Благоразположението на звездите, в комбинация с определени лични качества, определено
Коментари Харесай

Най-големите ЩАСТЛИВЦИ на зодиака тази пролет

Благоразположението на звездите, в композиция с избрани персонални качества, несъмнено си споделя тежката дума и орисва няколко зодии с благополучие през тази пролет.
Лъв
Тази пролет като че ли сте си поставили розовите очила и виждате света по невероятен метод. Сърцето ви е чисто, имате чисти планове към другите и очаквате същото в подмяна. Всичко неприятно подминавате с гордо вдигната глава и не задълбавате, даже да ви се случи нещо не чак толкоз позитивно. Житейската ви кара тази пролет несъмнено притегля единствено положителни трептения!
Близнаци
Именно представителите на този знак сполучливо съчетават изтънчеността, престижа и жизнеността. Те не знаят що е това „ пролетна отмалялост ” и като че ли непрекъснато провокират щастието със своята интензивност. А най-хубавото е, че знаят по какъв начин да дават благополучие и на другите. Това ги прави обожавани от родственици и другари.
Риби
Няма по-хубав сезон от този, който е цялостен с обич. Емоциите ще връхлитат една след друга и ще ви повалят като мощни талази. В един миг ще се окажете в центъра на ураган от благополучие, от което по този начин обезверено имате потребност. Любов от предишното ви ще се върне с цялостна мощ в живота ви. Ще съжали за грешките, ще желае да му простите, само че без значение какво решите – ще съумеете да излезете „ на чисто ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР