Благоевградска област е приоритет за ГЕРБ, приоритет е довършването на

...
Благоевградска област е приоритет за ГЕРБ, приоритет е довършването на
Коментари Харесай

Желязков: Завършването на Струма е приоритет за ГЕРБ

Благоевградска област е приоритет за ГЕРБ, приоритет е довършването на Автомагистрала „ Струма ” – инфраструктурен план от национално значение. Това съобщи в Благоевград Росен Желязков, лидер на листата на ГЕРБ-СДС за Благоевградска област, оповестиха от партията.

На срещата с медиите участваха още административният секретар на партията Цветомир Паунов, регионалният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков, регионалният секретар Даниела Савеклиева, претенденти за народни представители, част от общинското управление на ГЕРБ в Благоевград и общинси съветници.

Желязков акцентира, че до 2023 година тунел „ Железница ” и правата до Крупник ще бъдат довършени.

„ Осигурено е финансиране и реализатор за Кресненското дефиле, остава да реализираме народен консенсус за въздействието върху околната среда на трасето ”, добави Росен Желязков.

Той бе безапелационен, че по този план няма да бъдат изгубени средствата. Като приоритет в инфраструктурните планове за област Благоевград лидерът на листата уточни и подобряването на жп инфраструктурата.

„ Осигурено е финансиране за реновиране на жп гарите в Благоевград, Струмяни, Сандански, Генерал Тошево ”, сподели още Росен Желязков. Според лидера на листата партия ГЕРБ влиза в предизборната акция като политическа мощ, която регистрира сполучлив мандат.

„ Нашите съперници ще се стремят да ерозират достиженията, които имаме в народен и районен аспект. Правителството, партия ГЕРБ, като поръчител за стабилно ръководство извърши всички обещания, които даде. Ще подсигуряваме, че междинната работна заплата ще доближи 1000 евро, минималната работна заплата ще бъде най-малко 500 евро, Брутният вътрешен продукт не по-малко от 100 милиарда евро. Това ще бъде осъществено, ние от ГЕРБ имаме вяра и подсигуряваме ”, съобщи Росен Желязков.

Той бе безапелационен, че ГЕРБ ще бъде първа политическа мощ и след отминаването на предизборните пристрастености, ще има изясненост накъде поема страната, по какъв метод националните политики и цели ще бъдат осъществени в бъдещата управническа стратегия. Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди за 1 Многомандатен изборен регион мощна и уравновесена листа. Силна, тъй като претендентите за народни представители на коалиция ГЕРБ-СДС са хора с огромен професионализъм. Балансирана, тъй като има систематизиране по професионален и географски симптом, намерили сме салдото сред мъдрост и опит и налагане на нови лица ”, сподели Цветомир Паунов, административен секретар на ГЕРБ.

В отговор на спекулациите за разнобой в партията в Блгоевградска област Цветомир Паунов акцентира, че на срещата дружно стоят и хора, които са основали преди години партията, актуалното управление, младежи, нова лица. „ На тези избори Българска социалистическа партия е главният ни конкурент, за нас е значимо да реализираме с тях най-голяма отдалеченост в резултата ”, отговори административният секретар на ГЕРБ на въпрос на медиите.

Областният координатор на ГЕРБ-Благоевград Андрей Новаков акцентира, че ГЕРБ ще бъде първа политическа мощ и на тези избори. „ Силни сме и обединени, задачата ни е да реализираме по-висок резултат от предходните избори. Листата ни с претенденти за народни представители е по-добра от тези на нашите съперници. Имаме мощни претенденти, хора с голям престиж в обособените райони на региона. Важно е да успеем, тъй като ГЕРБ е поръчител за резистентност и развиване, за повече вложения, по-високи приходи, за развиване на обитаемоте места ”, сподели Андрей Новаков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР