Blagoevgrad24.bg Полицай от СДВР е прекарвал нелегални афганистанци от Бургас към

...
Blagoevgrad24.bg
Полицай от СДВР е прекарвал нелегални афганистанци от Бургас към
Коментари Харесай

Пловдивската прокуратура с много горещи подробности за хванатия в крачка полицай

Blagoevgrad24.bg Полицай от Столична дирекция на вътрешните работи е прекарвал незаконни афганистанци от Бургас към София. Това съобщи окръжният прокурор Румен Попов, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Полицаят, който е 29-годишен, е арестуван в Пловдив, работил е с група от още 3 души. Двама от тях са арестувани в София.

Група мъже с 4 коли стартират да транспортират от Бургас към София хора с афганистански генезис. Малко след Бургас е видян лек автомобил Мерцедес още веднъж с афганистанци, изработен е опит колата да бъде спряна, само че безрезултатно. Последвал е нов опит за прекъсването на колата край Сливе, отново несполучлив. В Стара Загора и Пловдив още веднъж. След това автомобилът се запътва към Карлово, където водачът изоставя колата с 6 лица от афганистански генезис вътре. Мъжът е арестуван, става известно че в него е открита служебна карта на Столична дирекция на вътрешните работи.

" След бързата работа на полицията в апартамент в София са открити още 16 души от афганистански генезис ", разясни Попов.

Заедно с 6-мата изоставени в колата в Карлово и друга група от 6-ма души, превозени към София в по-ранен курс, общо афганистанците са 22-ма души. Възрастни сред 16 и 22 години и едно дете на забележима възраст към 10 години.

Очаквайте детайлности!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР