Тя обожава Уиски и дори го носи почти навсякъде със

...
Тя обожава Уиски и дори го носи почти навсякъде със
Коментари Харесай

Виктория: Мъже, на които ще съм им майка, по-надалеч

Тя обожава Уиски и даже го носи съвсем на всички места със себе си. И не, не е напитка! Това е най-добрият й другар – кучето, порода чихуахуа. Жената, която не се тормози да се демонстрира без грим в  " Ергенът ", както и да споделя на всяка от участничките какво мисли за нея. Гост в подкаста на Ladyzone " Малки диалози "  е Виктория от " Ергенът ", с цел да разберем от първо лице какво се случи сред нея и Алек, какъв е животът й след сантименталното риалити и срещна ли любовта.  

Виктория се трансформира в една от най-емоционалните и запаметяващи се участнички във формата. 

Решава да се запиши за присъединяване, когато вижда Алек на фотография. Разбира се, не минава без препоръките на най-близките й хора - майка й и нейната другарка. А това, което следва и самата тя не е очаквала. 

Абсолютно уверена, че няма друга участничка в " Ергенът ", която да е изпитвала толкоз мощни усеща. Въпреки това по време на предаването три пъти се замисля да откаже роза, дадена й от Алек. Но все след това въпреки всичко я приема. Защо изчаква той да направи този избор и да не й даде цвете - вижте във видеото.

Категорична в решенията си, Виктория е ревностна и в живота отвън риалитито. И желае червилото по обичания й мъж да бъде единствено нейно. А мъжът, който търси, би трябвало да е...

Участничката съумя да разпали пристрастеностите и с един огромен скандал. В предаването тя разкри, че Габриела в действителност е обвързана и не е в предаването за любовта на Алек. Случилото се не мина без последици. Виктория призна истината на Алек, а обяснението й беше, че това е " благородна неистина ". Впоследствие Виктория изгуби работата си в структурата на БФС. Защо?

Появиха се отзиви, че отговорна за това е Габриела. След формата Виктория направи собствен мърч с разнообразни продукти. Тя реши да употребява известното си име и някои фотоси, които вризвиха мрежата, с цел да направи свои артикули. В сбирката й следва да излезе и нещо напълно ново, предопределено за дамите. 

Меси ли Виктория козунаци на Великден и би ли облякла облекла втора ръка - гледайте в подкаста.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР