Благоевград. Сръбска гражданка, издирвана с 16 Европейски заповеди за арест

...
Благоевград. Сръбска гражданка, издирвана с 16 Европейски заповеди за арест
Коментари Харесай

Сръбска гражданка, издирвана с 16 Европейски заповеди за арест е предадена на италианските власти след решение на Окръжен съд - Благоевград

Благоевград. Сръбска гражданка, търсена с 16 Европейски заповеди за арест е предадена на италианските управляващи след решение на Окръжен съд - Благоевград, оповестиха от Окръжния съд в града . След като в законоустановения период, решението, с което окръжните магистрати позволиха осъществяването на 16-те Европейски заповеди за арест във връзка с 49-годишната сръбска гражданка, не беше обжалванo или протестирано, способените органи пристъпиха към осъществяването му.

В края на февруари 2022 година, окръжните магистрати постановиха да бъде взета най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража “ за желаното лице до фактическото й предаване на управляващите в Италия.

След правосъдния акт на Окръжния съд в Благоевград, С. Дж. е предадена на Главна Прокуратура към Апелативен съд - Рим, за изтърпяване на общо наказване „ отнемане от независимост “ в размер на 28 години и 11 дни и настаняване в специфичен трудов кооператив за 2 години. По отношение на желаното лице има влезнали в действие присъди за обири и обир.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР