Благодаря за вниманието. Става дума за ремонта на романтичната улица

...
Благодаря за вниманието. Става дума за ремонта на романтичната улица
Коментари Харесай

Секс! Сега и тук!!!

Благодаря за вниманието.

Става дума за ремонта на сантименталната улица „ Граф Игнатиев “. Темата е за контрола на контрола на контрола на ремонта на оня който прави контрола на оня който реди паветата. Тъй като материята е комплицирана, ще се опитам да внеса изясненост.

Бай Асан цъка павета на отплата. Цъка ги по какъв начин му пристигна. Бай Асан е бояджия, но в този момент цъка павета. За всеки случай той е лицензиран и има документ. Тоест, компанията, за която работи байо, има. Бай Асан не го е@е какво прави, щото е на мизерна заплата. Бай Асан е вечен, тъй като седи на открито и реди павета - нещо, което преди са го правили пандизчиите. По-ниско бай Асен не може да падне, тъй че бай Асан, с риск да се повторя, не го е@е.

Но системата е планувала тази липса на секс и интерес. Тя не дава повече пари на бай Асан, с цел да вложи усърдие, а е измислила контролата.

Бай Драган е шлосер. Нает е по заменяне. Бай Драган гледа какво прави бай Асан. Бръкнал си е в джобовете и си бара макарите. Тоест, прави експертна оценка. Бай Драган чака бай Асан да си свърши работата и след това двамата бичат ракия.

Провеждат експертна среща. Ракията си е ракия, но работата си е работа, по тази причина изпълнителят на плана (заради едни дришльовци, дето дращат в интернет) назначава надзор на контрола. Това е бай Благой. Бай Благой има два пъти по-големи макари. Драпа ги, само че също има и афинитет към ракията. Работата не върви, но ракията и заплатите вървят. Затова изпълнителят е заставен да назначи надзор на контрола на контрола. Този исполин дано го назоваваме условно бай Хой. Бай Хой нищо не прави. Бай Хой е нереалност. Бай Хой е родственик. Получава заплата и бонуси. Бай Хой ваканцува, танцува и пцува.

Бай Хой е гигаексперт по нищо, но против доста пари. Той е с сан на народен представител и по тази причина не посещава Обекта. Проектът затъва. Някакви тъпи дейни жители бучат. Искат сметка за работата, но тя към този момент е платена и изпита. Налага се да пристигна и последната инстанция.

Над Бай Хой е единствено дипломираният (в чужбина) специалист по лапаненап*шки. Тя е млада, преди малко приключила или в последните курсове на висшето си обучение, привлекателна (според прокуратурата това не е престъпление), склонна към удоволствия и съвсем с качества на вицепремиер. Щом се появи, всички стартират да гледат единствено нея, нервират се по какъв начин може и не помнят за некачествените поправки. Вниманието е отбито.

Срещу доста пари имаме кофти ремонт, четири експертни оценки и вбесено е видиотено поданство. Никой не се сеща да даде пари, с цел да се назначи непокътнат плочкаджия. Явно е по-евтино или по-лесно за крадене. Едно от двете ще да е.

Това е ситуацията.

Неприятното е, че парите за всичко това идват от налозите. Видяхте ли, че не ви неистина? Наистина става въпрос за секс.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР