Благодарение на задружните усилия на екипа на Спаси София“ само

...
Благодарение на задружните усилия на екипа на Спаси София“ само
Коментари Харесай

Спаси София“ се регистрира в ЦИК за местните избори

Благодарение на задружните старания на екипа на „ Спаси София “ единствено за няколко дни успяхме да съберем над 3800 подписа, които внасяме за регистрация на партия „ Спаси София “ за присъединяване на локалните избори в края на октомври тази година, съобщи пред публицисти ръководителят на партията Борис Бонев, преди да подадат документи в Централната изборна комисия (ЦИК).

За нас това е извънредно трогателен миг, тъй като някои от нас си спомняме, че от една организация от четирима индивида сега сме партия с над пет хиляди члена със структури във всеки един квартал на София и с доста дейни доброволци и хора, които работят за това София да бъде един по-добър град за живот, разяснява той. 
 
Той добави, че това, което ще се случи в границите на идващите няколко месеца, е една доста сериозна борба, която те главно ще проведат, с цел да може най-накрая да освободят София от дълбоката коренова система, която моделът на ГЕРБ е пуснал, модел на корупция, модел на липса на упоритост, модел на липса на възприятие за хармония.

Щастливи сме, че дружно с нашите сътрудници от „ Продължаваме промяната “ (ПП) и „ Демократична България “ (ДБ), заставайки зад Васил Терзиев като общ претендент за кмет, имаме цялостното схващане за това, че всичко това би трябвало да се случи, без значение каква ще бъде цената за нас като партийни субекти, тъй като добруването на София и на жителите е доста по-важно в сравнение с персоналният партиен интерес на всеки един от нас, изясни Бонев. 
 
Той напомни и трите съществени целта, върху които всички те като екип ще работят – огромните вложения в кварталите, София да бъде чист, зелен и проспериращ град, битката против корупцията и за бистрота. ЦИК: 206 общински изборни комисии са назначени досега

Вече от два месеца „ Спаси София “, Политическа партия и Демократична България сме на терен, вършим акция, приказваме си с хората, представихме десетки планове, хиляди брошури, които бяха раздадени, голям брой събития на показване както на районните ни кметове, по този начин и на целите по квартали, за които ще се борим, изясни Бонев. По думите му техните съперници -  ГЕРБ и другите, ги няма.

За следващ път те демонстрират цялостно пренебрежение към хората в този град и боязън, и терзание, тъй като знаят, че към този момент никой не им има вяра и знаят, че няма какво ново да предложат на хората в София, разяснява Бонев. Според него по тази причина ще чакат последния вероятен миг да записват своите претенденти, да ги покажат с вярата, че няма да има задоволително време в действителност да се разбере какъв брой несъстоятелни ще бъдат те.

За нас няма никакво подозрение, че след локалните избори в София ще бъде отворена нова страница, в която корупционният модел на ГЕРБ ще бъде изкоренен, счита Бонев. Той съобщи, че точно „ Спаси София “ ще бъде гарантът, че моделът на ГЕРБ няма да продължи да се репликира и да съществува в Столичната община.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР