Благодарение на адекватната реакция на кметовете и областния управител, и

...
Благодарение на адекватната реакция на кметовете и областния управител, и
Коментари Харесай

Денков: Засегнатите от наводнението ще получат помощи до края на месеца

„ Благодарение на съответната реакция на кметовете и регионалния шеф, и благодарение на противопожарните служби и военните, е преодоляна най-голямата рецесия. “

Това сподели министър-председателят акад. Николай Денков , който през днешния ден посети Враца, с цел да вземе присъединяване в съвещание на спешния щаб .

Денков посочи, че следва разказване на вредите във връзка с разрушената инфраструктура. След това потърпевшите хора ще могат да подадат завления за помощ, която да им бъде изплатена до края на месеца .

Обиколката на премиера в засегнатите региони продължава. Той отпътува за община Хайдерин, където бе оповестено отчасти бедствено състояние . След това Денков ще участва и на съвещание на спешния щаб в Монтана, където през днешния ден бе оповестена подготвеност за евакуацията на няколко села.

Междувременно преваляванията в Северозападна България последователно стопираха , а прогнозата за времето дава обещание най-малко няколко слънчеви дни , което ще даде опция на локалното население най-малко малко да си отдъхне и да се концентрира върху възобновяване на развалената инфраструктура

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР