Благо Джизъса все още не се е развел със съпругата

...
Благо Джизъса все още не се е развел със съпругата
Коментари Харесай

Нов ден, нова изгора за Джисъза - хвана се с дъщерята на известен българин!

Благо Джизъса към момента не се е развел със брачната половинка си Поли, само че към този момент беше забелязан в компанията на две дами.

Първо плъзнаха клюки, че новата на футболиста е участничката с " Сървайвър " Мария, само че по всичко проличава, че някогашният футболист е решил да не се лимитира до една дама в живота си.
                             

Стана ясно, че той отскача постоянно до Пловдив освен, с цел да ремонтира усмивката си в денталния център на Ванко 1, само че и с цел да се вижда с щерка му...

" Много постоянно Георгиев отскача до Пловдив. Истината през вчерашния ден лъсна. Наблюдателни видяха новата световна двойка да излизат от луксозeн бизнес хотел под тепетата, в който нощувката е 300 лв.. Благо е влюбен в дъщерята на Ванко 1, който е притежател на дентална клиника. Именно там Благо прави холивудската си бяла усмивка. При постоянните си визити е пламнала и любовта сред двамата ", гласи информацията. 
                             

Преди години Ивана Главчева имаше връзка с различен футболист - Борис Тютюков от Ботев (Пд), който в този момент играе в Пирин (Благоевград). Брюнетката по-късно разруши сърцето и на състезателя по спортна пукотевица Ангел Чонин. 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР