Благо Джизъса може да сменя гаджетата като носни кърпички, но

...
Благо Джизъса може да сменя гаджетата като носни кърпички, но
Коментари Харесай

Вижте защо Джизъса почива винаги на едно и също място

Благо Джизъса може да сменя гаджетата като носни кърпички, само че в никакъв случай не сменя обичания си курорт, тъй като има рекламен контракт с него и би трябвало да го промотира всяко лято.

Трето следващо лято плейбоят води трета друга жена на безусловно едно и също място на море, само че не тъй като някогашният футболист е влюбен в гръцкото крайбрежие, написа Hotnews.bg Просто той е рекламно лице на хотела, по тази причина освен обилно пуска фотоси и сторита от постройката и морето към него, само че в никакъв случай не не помни да постави и интернет страницата на мястото, с цел да могат повече българи да отидат на отмора тъкмо там.
                             

Мераклии не липсвали, притежателите били удовлетворени от рекламата и Благо и следващата година ще събира загар там. Става въпрос за първокласен комплекс край райско заливче на остров Тасос. Там някогашният футболист беше с плеймейтката Златка Райкова, по-късно с Полина Спасова, с която даже имаше временен брак, а в този момент и с... щерката на известния рапър Ванко 1.

Ивана Главчева отпразнува на гръцкия остров в Бяло море своя 21-ви рожден ден. Не Джизъса, а хотелският личен състав бе подготвил специфична изненада за момичето. Край басейна с аспект към морския залив бе обтегнат надпис от надуваеми балони, с който поздравява рожденичката. За хубавицата имаше и огромен букет от червени рози. По черен бански Ивана сподели прелести и се щракна в басейна. Нейният баща се включи в поздравленията в инстаграм и написа под фрагмента: " Най-яката жена! Ванко 1 ", а Главчева му отвърна със сърце.

 
                             

Джизъса от своя страна бе усмихнат до ушите на празника на актуалното си гадже и сподели заслепително белите си зъби и мускули, напомпани до спукване. Като част от заниманието по време на ваканцията на двамата се включва гмуркане с шнорхел и плавници в дълбините на морето. С кого ще го прави следващата година, Hotnews.bg чака с неспокойствие да разбере.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР