Бизнесменът Ветко Арабаджиев, който е в ареста от миналата година,

...
Бизнесменът Ветко Арабаджиев, който е в ареста от миналата година,
Коментари Харесай

Ветко Арабаджиев вече е под домашен арест

Бизнесменът Ветко Арабаджиев, който е в ареста от предходната година, ще бъде трансфериран в дома си. Това е решил дефинитивно апелативният спецсъд, заяви lex.bg. В момента Арабаджиев е в болница, където се лекува от ковид. Освен това той има и туморно заболяване. Досега втората инстанция постоянно отменяше решенията за по-лека мярка на Арабаджиев.

Той е обвинен за присъединяване в проведена незаконна група за данъчни закононарушения и пране на пари дружно със брачната половинка си Маринела. Обвинения бяха повдигнати и на сина им Вълчо Арабаджиев, както и на чиновници на компаниите им.

По-леката мярка на предприемача идва, откакто предходната седмица с пост в обществените мрежи брачната половинка му разгласи, че той се бори за живота си.

" Моят брачен партньор, който продължава да е на О2, към момента в сериозно положение с вторична бронхопневмония, трикратно повишени туморни маркери и съпътстващо тежко заболяване, което постанова незабавна интервенция, която не може да бъде осъществена, до момента в който не бъде изцяло оздравял от корона инфекцията ", написа тя.

В определението си съдът регистрира тежкото здравословно положение на Арабаджиев.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР