Бизнесменът Васил Божков, който се намира в Дубай, разпространи чрез

...
Бизнесменът Васил Божков, който се намира в Дубай, разпространи чрез
Коментари Харесай

Васил Божков разпространи sms-и с Влади Горанов

Бизнесменът Васил Божков, който се намира в Дубай, популяризира посредством Facebook тази заран sms-и, които си е разменил с Vladi Goranov – финансовия министър Владислав Горанов.

“Преди дни споделих, че за хазартния ми бизнес съм контактувал с Влади Горанов, а не с ДКХ. Ето по какъв начин се случваше: ”, разяснява Божков над скийншотовете на известия.

Съобщенията сред двамата са с дати от 24 февруари 2018 година, 29 март 2018 година, 29 май 2018 година

Комуникацията продължава на 15 януари и на 16 януари тази година.

В един от чатовете се загатва “девойката ”, а в пояснението към скрийшота Божков споделя, че това е Мария Филипова, предшественичка на Александър Георгиев, ръководител на ДКХ от 08.02.2018 година, понастоящем зам.-председател на КФН.

От оповестената в обществената мрежа информация излиза наяве, че Божков споделя на Горанов за пречки в “рутинната работа ”, а от своя страна финансовия министър дава отговор, че ще приказва със “Сашо ” – Александър Георгиев, ръководител на ДКХ от 25.04.2019 година до февруари 2020 г.; зам.-директор на Национална агенция за приходите от май 2017 година до април 2019 година.

Разбира се още, че среща двамата са провели в 17 часа на 29 май 2018 година.

БГНЕС напомня, че Васил Божков сега се намира в Дубай с повдигнати 11 тежки обвинявания. В началото на годината лицензът за хазартния му бизнес бе лишен след приемането на нов закон за хазарта. /БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР