Бизнесменът Красимир Стойчев влезе в битката за София. Кандидатурата му

...
Бизнесменът Красимир Стойчев влезе в битката за София. Кандидатурата му
Коментари Харесай

Красимир Стойчев влезе в битката за София. Какво обеща?

Бизнесменът Красимир Стойчев влезе в борбата за София. Кандидатурата му бе издигната от политическа партия " Партия на Зелените ", взаимно с гражданска платформа " Власт в Хората ". Формацията ще вземат участие в локалните избори в София с претенденти за кмет, общински съветници и районни кметове.

Красимир Стойчен е роден в София. Завършва висшето си обучение във Висшия стопански институт в столицата - компетентност „ Статистика и иконометрика “. Работи в Комитета по единна система за обществена информация.
-->
След измененията през 1989 година основава и ръководи групата компании „ Трон “ и вестниците „ Стандарт “ и „ 7 Дни спорт “.

През 1994 година основава и ръководи първия мобилният оператор „ Мобилтел “, понастоящем А1. Създател е и на компанията „ Макс телеком “. Понастоящем съветва компании за произвеждане на зелена сила.

Владее британски, немски и съветски език. Женен с две деца.

Основната цел на предизборната акцията за " Умна и зелена София " е прекосяване на ръководството на Общината на софтуерен принцип, с използването на блокчейн - неподлежащи на операция технологии, във всички общински действия, за бистрота, успеваемост и одитиране. Като първостепенна задача е използването на умни блокчейн контракти при публичните поръчки, което ще обезврежда корупционният напън.

Целта на програмата е да усили благосъстоянието на софиянци, както и в идващите четири години да има действително повишаване цената на тяхната недвижима благосъстоятелност.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР