Бияч на деца цъфна в листата за общински съветници на

...
Бияч на деца цъфна в листата за общински съветници на
Коментари Харесай

На Нинова ще й паднат очилата! Бияч на деца иска да стане общински съветник на БСП във Враца

Бияч на деца цъфна в листата за общински съветници на Българска социалистическа партия във Враца, оповестява организация BulNews. На 11-то място е подложен Илия Христов, който е прочут в града като една от най-кръвожадните мутри. Дълги години той беше началник на защитата на дискотеката, известна като Буркана.
Докато Валентин Велчов-Валето Кожата беше притежател на заведението, персонално Илийчо преби десетки деца, които са отишли там да се веселят. Биеше ги брутално, подло и без благосклонност. Според наблюдаващи, точно неговата свирепост към клиентите е основната причина дискотеката да банкрутира и Валето Кожата да се избавя с бягство от кредиторите. И нямаше по какъв начин да е другояче в случай, че съвсем във всяко семейство във Враца има пребито дете или различен член на семейството.
Тези обстоятелства са обществено известни и по тази причина буди неразбиране какво прави тази мутра измежду алените претенденти за общински съветници. В листата има съществени, уважавани хора, които би трябвало да търпят унижението този неандерталец от село Челопек да цапа техните имена.
Вероятно повода биячът на деца Илийчо да е там, е необяснимата му непосредственост с претендента за кмет и регионален ръководител на Столетницата Иван Иванов. През годините има доста доказателства, че мъжката обич е по-устойчива от тази сред мъж и жена, и връзките на Ванката и Илийчо са ослепителен образец за това.
Не е изключено и скандалната мутра да е вкарана в листата, с цел да охранява по време на акцията дребничкия водач на Българска социалистическа партия Иван Иванов. Тази версия обаче куца, защото Ванката е толкоз нищожен фактор в града, че по-скоро неговата фигура провокира подбив в неговите съперници, а не гняв.
Каквато и да е повода Българска социалистическа партия да заложи на бияч на деца, това по всички правила на политиката е сепуко, което доубива структурата във Враца.
Ама на Цветелинка не ѝ пука…
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР