Бившият здравен министър и анестезиолог д-р Мирослав Ненков Мирослав Ненков

...
Бившият здравен министър и анестезиолог д-р Мирослав Ненков Мирослав Ненков
Коментари Харесай

Д-р Мирослав Ненков след инцидента: Изведнъж се усещам как падам на земята. Много силно изживяване за мен!

Бившият здравен министър и анестезиолог доктор Мирослав Ненков  Мирослав Ненков Мирослав Ненков е роден на 15 март 1969 година в град София. Завършил е специалност  е потърпевш в неделя при проваляне в дупка на тротоара на ъгъла на столичния бул. " Васил Левски " и ул. " 6-и септември ". Той споделя, че часове след случая въпросната дупка не била обезопасена, макар сигнала до 112.

„ Неочаквано неприятна обстановка. Не съм си мислил, че такова нещо може да ми се случи – на мен или на който и да е. Разхождайки се по бул. „ Васил Левски ”, виждам похлупак от кофа за отпадък на земята. Правя опит да го отместя с крайник, с цел да не се спъне някой. И внезапно се чувствам по какъв начин падам на земята. Много мощно преживяване за мен ”. Това описа в ефира на „ Здравей, България ” анестезиологът доктор Мирослав Ненков  Мирослав Ненков Мирослав Ненков е роден на 15 март 1969 година в град София. Завършил е специалност .

По думите му единия му край е пропаднал в дълбока дупка.

„ Въобще не стигнах до здрава опора. Дупката е сигурно над метър дълбока. Някой се опитал да обезопаси с похлупак за кошче образувалата се на тротоара дупка ”, акцентира той.

Доктор Ненков съобщи, че се е обадил на незабавния телефон 112. „ обясних каква е обстановката и ми бе казано, че незабавно ще бъде предаден сигнала. Два часа по-късно нищо не беше направено. Обадих се още веднъж на 112 и ми споделиха, че са предали сигнала. След това се обадих на дежурен телефон в Общината. На него една доста общителна дама ми сподели, че ще съобщи сигнала. Два часа по-късно още веднъж нищо не се случи и аз още веднъж се обадих на номера в Общината. Там същата дама ми сподели, че сигналът е предаден. Междувременно получих на персоналната си поща три имейла, че сигналът е признат, сигналът се обработва. Това не е неприятно, че има някакъв тип противоположна връзка Но тя не би стоплила по никакъв метод незрящият човек или бабата, която би паднала в дупката след мен. Не зная за какво, само че на Общината ѝ лишиха 28 часа, с цел да обезопаси дупката на тротоара ”, акцентира анестезиологът.

Той беше безапелационен, че няма да заведе дело за неимуществена щета против Общината. " Това дело ще го печеля. А парите, които ще ми бъдат платени, няма да бъдат удържани от този, който се е мотал толкоз време, с цел да направи тов аобезопасяване ", безапелационен е лекар Ненков. 

От Общината показаха, че под компрометирания тротоар минават " голям брой мрежи на разнообразни експлоатационни сдружения, които са сигнализирани, с цел да подхващат незабавни дейности за възобновяване на тротоарната настилка ". 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР