Бившият заместник-външен министър Милен Керемедчиев коментира евентуалното ротационно управление на

...
Бившият заместник-външен министър Милен Керемедчиев коментира евентуалното ротационно управление на
Коментари Харесай

Милен Керемедчиев: България се нуждае панически от правителство. Само  двама души не го искат

Бившият заместник-външен министър Милен Керемедчиев разяснява възможното ротационно ръководство на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ с втория мандат, за което се приказва от през вчерашния ден в публичното пространство.

" България се нуждае под паника от държавно управление. Казвам тази мощна дума, тъй като освен ножът е опрял до кокала, освен стопански ние вървим и буксуваме в неправилната посока, но  и в лицето на нашите европейски сътрудници, във външно-политически проект, ние всеки ден демонстрираме голяма уязвимост и неустановеност. Това, което ние демонстрираме, е, че не сме постоянен член на Европейски Съюз, не следваме европейските начинания. Това е някакси Франкенщайн вид събиране. Въпреки това, дори с омерзение да се гласоподава, ние се нуждаем от държавно управление незабавно, тъй като обстановката е пагубна ", сподели той в утринния блок на " Нова телевизия ".

" Много е забавно какво ще излезе през днешния ден, тъй като е доста евентуално Гешев да разбие всички планове за подобен вид коалиция. Той очевидно няма да извади единствено офанзива към Борисов, по-вероятно е да има десетки членове, и то от управлението на ГЕРБ, които да бъдат под неговата офанзива. Тоест, да извади компромати и за тях. Обвинения, които не са вкарани и извадени в съда, са компромати. Това ще инкриминира и основния прокурор, тъй като в случай че до него са стигнали информации за нарушавания на закона, той би трябвало да ги разгласи. Двама индивида в България не желаят да има държавно управление. Това са основният прокурор, тъй като по този начин го устройва, и президентът, който прелестно се оправя сега със служебните държавни управления. Абсолютно безотговорно да продължава. Ако може да му гласоподава Народното събрание и един бюджет, с цел да може да се харчи сега ", счита още Керемедчиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР