Бившият зам.-министър на отбраната Орхан Исмаилов научи, че вече не

...
Бившият зам.-министър на отбраната Орхан Исмаилов научи, че вече не
Коментари Харесай

Орхан Исмаилов научи в ефир, че вече не е шеф на НПСД

Бившият зам.-министър на защитата Орхан Исмаилов научи, че към този момент не е ръководител на Народна партия " Свобода и достолепие " в ефир. Политическата мощ беше разтърсена от скандал през последните дни, откакто първо беше оповестено, че влиза в коалиция с " Воля " на Веселин Марешки, а по-късно основателят й Касим Дал разгласи, че този ход на Исмаилов не е бил координиран, оповестява bTV.

Следобед от пресцентъра на НПСД оповестиха, че Изпълнителният политически съвет на партията е взел решение да освободи настоящия водач и да сложи Дал отпред до провеждането на конгрес.

Според Исмаилов всичко това е било " интензивно мероприятие " за да бъде злепоставен.

" Когато един човек упреква някого, че не съблюдава устава, че отишъл някъде да прави коалиция - същият този човек гласоподава за това съглашение! ", възмути се Орхан Исмаилов. Той изясни, че по правилник единствен може да привиква съвета и на по-ранно съвещание 13 от членовете са били " за " взаимно явяване с партията на Марешки.

Той добави, че половината от хората от съвета изобщо не са били питани за неговата оставка, а и в действителност дори няма подписвано съдружно съглашение с " Воля ". По думите му коалиция с евроскептичната партия към 5 доста съответни точки, свързани с стопанска система, сигурност, стандарт на живот и така нататък е по-добър вид от безучастие и тази позиция е била споделена и от Касим Дал.

" Сега разбираме каква е задачата на тази частна партия на Касим Дал ", съобщи някогашният към този момент водач на НПСД. Той добави, че централата на партията от няколко седмици се води в частен парцел на някогашния зам.-шеф на Движение за права и свободи. Това довело до неуместен сюжет през уикенда при опита на Исмаилов да вземе документи, печати и пароли: " В събота аз влязох с щурм в офиса на партията - регистрация в Трето районно ".

Той добави, че се е наложило да се вършат партийно заседание в гинекологичния кабинет на зам.-председателя.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР