Бившият зам.-кмет по транспорт и неуспял кандидат за общински съветник

...
Бившият зам.-кмет по транспорт и неуспял кандидат за общински съветник
Коментари Харесай

След като „оправи” транспорта в Пловдив: Тодор Чонов ще „спасява” Летище Пловдив

Бившият зам.-кмет по превоз и неуспешен претендент за общински консултант Тодор Чонов ще се опитва на нова скъпоплатена държавна работа. Той е измежду позволените претенденти в състезанието за възлагането на ръководството на Летище Пловдив през Съвета на шефовете. В състезанието се избират двама представители на страната и един самостоятелен член. Триото ще ръководи пловдивския аеропорт, като ще излъчи и един за изпълнителен шеф. Тодор Чонов е измежду утвърдените претенденти през „ самостоятелната ” квота.
Прочетете още
Бившият зам.-кмет на Здравко Димитров изкара скромните 690 гласа като претендент за кмет на локалните избори, което го отреди на 12-то  място от общо 19 претенденти.  Резултатите на изборите ясно демонстрираха, че пловдивчани желаят да скъсат вечно с ръководството на града през последните 4 години.

Тодор Чонов, който за целия си мандат освен не усъвършенства градския превоз, а още повече утежни услугата, в този момент взема решение, че има компетенцията да ръководи и летището.  Целият опит на бившия  полицейски началник в превоза са точно четирите години, до момента в който бе вице на Здравко Димитров. Резултатите обаче към момента са забележими и то в отрицателен проект – от тапи, до липса на паркоместа до утежняване на услугата на обществения превоз.

Бившият зам.-кмет ще се съревновава с още осем за член на Съвета на шефовете през самостоятелната квота. Общо претендентите са 11.  До състезанието са утвърдени тримата сегашни членове на ръководството на летището – Красимир Пешев, Дойчин Ангелов и Тодор Шопов. Също по този начин някогашните шефове – Пламен Спасов и Андрея Андреев, а описът попълнят Владимир Зайков, Михаил  Благомиров, Стефан Христозов, Виктор Налбантов и Николай Бозев.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР