Бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов, днес лидер на собствена

...
Бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов, днес лидер на собствена
Коментари Харесай

Цветанов проговори! Къде са се срещали Борисов и Божков

Бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов, през днешния ден водач на лична партия – Републиканци за България, проговори за връзките сред Бойко Борисов и Васил Божков.

Борисов и Божков имаха връзка през предходните години. Виждал съм Божков, когато бях заместник-кмет на София да излиза от кабинета на Борисов, в Министерски съвет съм го виждал да излиза от кабинета на Борисов, както и да излиза от резиденцията в Банкя, след среща с Борисов. Но какво са си говорили, какви са били тематиките, аз не съм бил осведомен, тъй като по-късно не е имало никакви следващи дейности, сподели Цветанов в изявление за бТВ. Аз персонално не съм бил очевидец на рекет от страна на ГЕРБ и по-конкретно от Борисов по отношение на Божков, безапелационен бе Цветанов.

За мен остава мистерия по какъв начин по този начин пиарката на ГЕРБ е имала ежеседмични или ежемесечни срещи с Божков, откакто от времето, когато бях зам.-кмет на София до излизането си от ГЕРБ аз в никакъв случай не съм посещавал офиса на Васил Божков. Не е имало такава нужда. В моите отговорности няма такова условие. Това е мистерия, на която би трябвало да се дадат отговори, сподели още Цветанов.

Той уточни, че по време на задържането на някогашния министър председател не е била употребена несъразмерна мощ, само че изясни, че с цел да бъде осъществен сходен обществен арест, са нужни съществени доказателства и съгласуваност с прокуратурата.

Арестът на Борисов беше неточност на Министерство на вътрешните работи, защото би трябвало да имаш солидни доказателства за сходен арест и да имаш връзка с прокуратурата, разяснява той.

Цветанов бе безапелационен, че би трябвало да има проверка на кабинета " Борисов " 3, само че още веднъж акцентира, че за тази цел са нужни съответни доказателства.

В момента връзките ни с Борисов са никакви. Не се чуваме, не споделяме, всеки си върви по личния път. Не му се обадих след ареста, сподели още Цветанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР