Бившият временен шампион в лека категория Тони Фъргюсън се завръща

...
Бившият временен шампион в лека категория Тони Фъргюсън се завръща
Коментари Харесай

Тони Фъргюсън: Печеля битки от времето, в което Макгрегър беше на помощи

Бившият краткотраен първенец в лека категория Тони Фъргюсън се завръща този уикенд. Той ще се бие в подглавната борба на UFC 256 в Лас Вегас против рисков противник в лицето на Чарлз Оливейра. Това е борба, която ще повлияе съществено на кариерата на " El Cucuy ", който за първи път от 8 години идва след загуба.

През май Фъргюсън загуби от Джъстин Гейджи и се раздели със серия от 12 следващи победи. Мнозина имаха вяра, че Тони ще се оправи с Гейджи, само че това не се случи и Фъргюсън пое много вреди. 36-годишния американец се похвали с достиженията си и не пропусна да подлага на критика своите сътрудници.

“Тази купа е влажен сън. Почти съм я стигнал, само че те постоянно я отдалечават от мен. Не знам какъв е казуса. Може би е в това, че съм мексиканец. Аз съм американец с мексикански генезис. Печелих 8 години подред и бях в серия от 12 следващи победи. Тогава към момента нямаше дами в UFC и Конър Макгрегър беше на помощи. Има и още доста неща, само че все пак към момента не съм получил късмет за купата. Аз съм тук и към момента очаквам.

Имам една купа вкъщи и мога да преследвам друга. Имам и трофей от Ultimate Fighter. Имам медали и съм владетел на пръстените с всички мои оценки. От UFC споделиха, че Чандлър има борба, а малко по-късно той сподели, че няма борба. В даден миг някой излъга и би трябвало да си оправят обстоятелствата.

Оливейра беше единствения мощен войник, който изяви предпочитание да се бием. Чандлър не искаше, Порие не искаше, Макгрегър избяга, а Хабиб изчезна. Има задници, които желаят да поставят други бойци пред мен в класирането и да ме върнат на 5-тото място.

Къде сгреших? Никой не се е застъпвал за мен, с цел да получа късмет за титлата”, съобщи Тони Фъргюсън.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР