Бившият вратар на Милан и бразилския национален отбор Дида коментира

...
Бившият вратар на Милан и бразилския национален отбор Дида коментира
Коментари Харесай

Дида: Милан има нужда от време

Бившият вратар на Милан и бразилския народен тим Дида разяснява резултатите на " росонерите " през актуалната акция в Серия А. Грандът от Милано заема втора позиция в класирането досега с 12 точки от 5 изиграни дуела.

" Отборът към момента е в развой на развиване. Минаха няколко мача, само че би трябвало да се даде време на треньорския щаб да работи. (Треньорът Стефано) Пиоли направи доста прехвърляния и несъмнено се нуждае от няколко седмици или месеца, с цел да разбере на какви позиции може да играе всеки от тях. Има и играчи, които не са били в Италия преди, те към момента не знаят какво значи да играят в Серия А ", разяснява 49-годишният Дида, представен от Football Italia във вторник.

Милан завоюва 4 победи и позволи 1 проваляне през актуалната акция в шампионата на Италия, откакто загуби от градския си противник Интер Милано с разгромното 1:5 на 16 септември. Дида носи екипа на " росонерите " в продължение на едно десетилетие, в което два пъти завоюва Шампионската лига и един път стана първенец на страната.

Междувременно сърбинът Лука Йович се надява да получи първата си опция за изява като титуляр за Милан при гостуването на Каляри от шестия кръг в италианската Серия А.

Треньорът Стефано Пиоли евентуално ще употребява мача през седмицата, с цел да направи някои промени в състава и да даде късмет на играчи, които към момента не са попадали в стартовите 11 през сегашния сезон, твърди вестник Gazzetta dello Sport.

Това ще бъде и опция някои от основните състезатели да получат почивката, от която се нуждаят. Сред тях евентуално ще бъде и 36-годишният Оливие Жиру, който е неизменим титуляр за Милан от началото на сезона. Кристиан Пулишич и Рафаел Леао също може да получат отмора.
25-годишният Лука Йович дойде в Милан от Фиорентина през летния трансферен прозорец.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР