Бившият военен министър свърза хакерската атака с твърденията за българска

...
Бившият военен министър свърза хакерската атака с твърденията за българска
Коментари Харесай

Проф. Тодор Тагарев: Трябва да потърсим съдействие от Кремъл за DDoS удара

Бившият боен министър свърза хакерската офанзива с изказванията за българска диря при атентата на Кримския мост

Хакерската офанзива против български уеб сайтове е закононарушение и незабавно би трябвало да потърсим информация от Русия публично за това какви ограничения вземат управляващите там по отношение на причинителите на офанзивата. Това сподели в „ Тази заран “ по бТВ някогашният боен министър проф. Тодор Тагарев.

„ Като насложим към нея и обвиняванията, които персонално президентът Путин насочи към България за гърмежа на Кримския мост, на доста високо ниво – на равнище дипломат би трябвало да се потърси информация и подпомагане от Кремъл “, добави той.

„ Някаква дребна група, а може и да е единствено един човек, си направи доста сериозна реклама. Обръщаме огромно внимание на нещо дребно. Не са постигнали нищо с изключение на да лимитират достъпа до държавни организации, не са съумели да трансформират уеб страниците, както Анонимните направиха със страницата в Интернет на Кремъл “, разяснява професорът. 

„ Трябва да желаяме по публични канали информация и за това какво прави съветската страна, техните органи по този въпрос. Трябва тези ходове да са на най-високо ниво “, повтори той и укори западните сътрудници, че се бавят с изпращането на системи за противовъздушна отбрана. „ Това, което прави Путин, е да тероризира украинското население. Нанасят се удари по жилища, по електроцентрали и Топлоелектрическа централа. Няма военни цели измежду тези, които той нападна сега “, посочи Тагарев.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР