Повишение се отчита и в други градове Една от най-обсъжданите

...
Повишение се отчита и в други градове Една от най-обсъжданите
Коментари Харесай

Ако в жк. Меден рудник ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро

Повишение се регистрира и в други градове

Една от най-обсъжданите тематики в обществените мрежи е точно пазарът на недвижими парцели. Особено разпалена става кореспонденцията, когато стане въпрос за наем и цената му, в случай че пък се намира да вземем за пример в бургаския жк. " Меден рудник ". Днес една от водещите вести в медийното пространство е точно покачването на наемите, само че не в Бургас или България, а на Острова. Така че, в случай че някой му е спъко да си наеме квартира в жк. " Меден рудник ", дано види какви са цените във Англия. 

Наемите на недвижимите парцели във Англия са се повишили до рекордно високи стойности. Това сочат данни от английския онлайн портал с предложения за недвижими парцели " Райтмуув " (Rightmove), осведоми в. " Гардиън ". Средната цена на наемите в Лондон е достигнала рекордните 2633 английски лири (3085 евро) на месец, което съставлява покачване с 5,3 на 100 в границите на година.

Годишното повишаване на наемите в английската столица обаче се забавя доста от лятото на 2022 година насам, когато доближи връх от 16,1 на 100 на годишна база. Наемите на недвижими парцели са се повишили внезапно и в регионите отвън Лондон.

Средната им стойност е достигнала рекордните 1291 английски лири (близо 1513 евро) на месец през първото тримесечие на 2024 година. Това съставлява нарастване с 8,5 на 100 по отношение на същия интервал на 2023 година, което изпреварва доста темпа на повишаване на инфлацията, показва " Гардиън ".

В някои градове, измежду които са Ковънтри (19,5 на сто) и Рединг (19,1 на сто), наемите на недвижимите парцели са скочили с съвсем 20 на 100 на годишна база. Безспорен рекордьор обаче е лондонското предградие Уолтън на Темза, където цената на наемите се е повишила с 34,6 на 100 по отношение на първото тримесечие на 2023 година, по данни на " Райтмуув ".
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР