ТОКИО (AP) — Старш член на якудза беше арестуван за

...
ТОКИО (AP) — Старш член на якудза беше арестуван за
Коментари Харесай

Тъй като якудза в Япония отслабва, фокусът на полицията се измества към неорганизираната престъпност, наета чрез социалните медии

ТОКИО (AP) — Старш член на якудза беше задържан за хипотетична кражба на карти с покемони покрай Токио през април, случай, обсъждан като образец за Японски проведени незаконни групи, които се борят с намаляващото участие.

Полицейски сътрудници, които бяха заети да се оправят с хиляди членове на якудза единствено преди няколко години, видяха нещо ново: неорганизирани и едва свързани групи, които съгласно тях стоят зад поредност от закононарушения в миналото доминиран от якудза.

Полицията ги назовава „ токурю “, анонимни гангстери и механически разбиращи младежи, наети за характерни задания. Те постоянно си сътрудничат с якудза, скривайки границата сред тях и затруднявайки полицейските следствия, споделят специалисти и управляващи.

Столичната полиция в Токио сега проверява шестима обвинени на възраст сред 20 и 30 години, множеството от които без връзки един на различен, за които се счита, че са били наети в обществените медии да убият, транспортират и изгорят телата на по-възрастна д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР