Езикът на тялото не лъже Слушайте езика на тялото си.

...
Езикът на тялото не лъже Слушайте езика на тялото си.
Коментари Харесай

10 начина тялото ви да подсказва, че той не е за вас

Езикът на тялото не лъже

Слушайте езика на тялото си. То в никакъв случай не лъже. Ако се пробвате да заблудите мозъка и сърцето си, тялото ви ще се опълчи на неверния ви избор в любовта. Понякога на хората им би трябвало доста дълго време, с цел да схванат, че индивидът, с който имат връзка или брак, не е за тях и ги кара да се усещат зле. Трябва единствено да се вслушате в знаците, които тялото ви изпраща на физическо равнище и ще разберете.

1.Чувствате се напрегнати към него. Не можете да се отпуснете в компанията му. Още по-зле става, когато в близост има другари. Непрекъснато се притеснявате дали няма да сгрешите, като кажете нещо и да предизвикате реакция у него.

2.Езикът на тялото ви ви кара да сте сковани в негово наличие. Без значение дали сътрудникът ви е нападателен или въздържан към вас, тялото ви реагира на прочувствено равнище. Нервната ви система изпраща несъзнателни сигнали, които карат тялото ви да се сковава и да не може да се отпусне.

3.Чувствате се като че ли той крие нещо от вас. Не можете да му се доверите изцяло. Непрекъснато остават неизказани неща и вие го усещате с цялото си тяло.

4.Дори миризмата му ви отблъсква. Когато любовта се е трансформирала в една връзка, а от време на време даже си е отишла, сътрудникът ни стартира да ни отблъсква и физически.

5.Не можете да го обясните, само че даже като сте щастливи с него, не се чувствате като че ли всичко е наред.

6.По някаква причина, която ви е неразбираема, не можете да свалите очи от него, само че не в положителния смисъл на думата. Напрегнати сте, постоянно сте нащрек, не знаете какво да очаквате от него, подозирате го в неистина.

7.Когато за първи път сте се срещнали сте били не изключително привлечена от него физически, само че сте си споделили, „ какво пък, най-малко е благ “. Ако няма физическо привличане при започване на връзката е по-трудно то да се появи след това.

8.Дори когато поддържате връзка по положителен метод в стомаха ви остава едно чувство за напрежение, за безпокойствие, като че ли потъвате.

9.Вече не сте полово привлечени от колегата си и мисълта да сте интимни ви напряга. Това е един от най-ясните знаци, които тялото изпраща.

10.Не можете да си визиите бъдещето си дружно отсега нататък. Идеята да ви допре ви смущава.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР