Бившият вътрешен министър и депутат от Продължаваме промяната - Демократична

...
Бившият вътрешен министър и депутат от Продължаваме промяната - Демократична
Коментари Харесай

Бойко Рашков е разтревожен - не знае къде е подалият оставка Живко Коцев

Бившият вътрешен министър и народен представител от " Продължаваме промяната - Демократична България " Бойко Рашков разгласи, че ПП-ДБ не знаят къде се намира подалият оставка основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев. Той призна, че в действителност е назначил дамата на Нотариуса в Министерство на вътрешните работи, до момента в който е бил на поста си.
Прочетете още
Бойко Рашков съобщи, че министърът " жестоко потъпква закона ", и се извини, тъй като точно той го е назначил за началник на ГДБОП, до момента в който е бил длъжностен министър. Вярвал му и се надявал, че като млад и деятелен човек, ще съблюдава закона като шеф. Според него Стоянов не познава държавните уредби за държавната загадка. Именно на такава той се е позовал, с цел да не опише на депутатите за работата на Нотариуса. От ПП-ДБ обаче обясниха, че съвещанието е било закрито, с цел да не изтече информация, и по този начин той е имал право да приказва пред тях. Сега Рашков допусна, че Народното събрание няма да може да реши нищо по отношение на Нотариуса, откакто министърът отхвърля отговори и информация.

" Това дали се прави под диктовка на някои от тези, които му дават инструкции, или не, аз не мога да кажа. Или се прави заради непознаване на закона и ми се коства, че може да бъдат и двата разновидността ", разяснява Рашков. Той бе на поста, когато е почнала инспекцията против Божанов.

" Научихме напълно случайно това в почивките, които имахме, от най-различни източници. Вътре в залата не сме чели, защото бяхме оставили телефоните на открито ", изясни Рашков за обиските в офиса на Живко Коцев. И той разгласи, че не знае къде е Коцев - ПП-ДБ пробвали да го потърсят, само че не съумели, написа 24часа.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР