Бившият треньор на ЦСКА и настоящ на Астра (Гюргево) Едуард

...
Бившият треньор на ЦСКА и настоящ на Астра (Гюргево) Едуард
Коментари Харесай

Издънка в ЦСКА: Този българин е нашият ангел пазител

Бившият треньор на ЦСКА и сегашен на Астра (Гюргево) Едуард Йорданеску се изрече извънредно ласкаво за вратаря на отбора Пламен Илиев. Родният национал изигра следващия си мощен мач и бе с основна роля за равенството 1:1 при гостуването на Виторул (Констанца).

" Пламен изигра отличен мач. Той направи доста значими спасявания. Говорих с него, с цел да съм сигурен, че ще остане съсредоточен след слуховете за трансфер в Стяуа. Илиев още веднъж потвърди, че има за какво да се приказва толкоз доста за него и изцяло справедливо е титуляр за националния тим на България.

Пламен Илиев беше нашият ангел страж против Виторул. До момента няма публична оферта за него. Той ще остане в Астра до лятото в случай че не получим оферта за доста пари за него ", съобщи Йорданеску.

Както е известно, Пламен Илиев е обвързван с трансфер в гранда Стяуа. Той е мечтан от Джиджи Бекали за заместител на продадения в Спарта (Прага) за 2 млн. евро Флорин Ница. Босът на Астра Дани Коман разгласи преди няколко дни, че щом третият вратар на Румъния коства толкоз, то първият на България е по-скъп.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР