Бившият треньор на ЦСКА – Георги Василев – сподели мнението

...
Бившият треньор на ЦСКА – Георги Василев – сподели мнението
Коментари Харесай

Червена България се тресе: Наистина ли ЦСКА го чака това в Разград след победата над Черно море!?

Бившият треньор на ЦСКА – Георги Василев – показа мнението си за успеха на ЦСКА над Черно море с 2:0, както и упованията си за идния конфликт с Лудогорец в Разград.
„ ЦСКА стигна изцяло справедливо до успеха над Черно море, тъй като беше по-добрият, по-активният и пресен тим. Това може да се дължи и на 120-те минути на моряците против Лудогорец преди дни в полуфинала за Купата на България. През по-голямата част от дуела „ армейците “ владееха контрола на топката. Командваха дейностите на терена. Но не стигнаха елементарно до триумфа, тъй като против тях имаха тим, който доста добре се отбраняваше. Дюлгеров беше непогрешим под рамката като се изключи второто попадение, когато направи неточност при удара на Линдсет и позволи топката да влезе в мрежата му. ЦСКА нямаше различен вид, с изключение на да победи, което и направи. В подобен стадий от акцията се намираме, в който всяка точка е доста скъпа, а на алените им бяха нужни наложително три в борбата за купата.
Отборът на Саша Илич сподели възторг и предпочитание. Създаде доста повече благоприятни условия за попадения за разлика от други мачове в шампионата, където се затрудняваше в последния стадий на офанзивите. След нулевото тъждество с Левски ЦСКА като че ли увеличи равнището си. Да, загуби от Лудогорец, само че игра доста по-добре, в сравнение с във безконечното дерби, последваха две безапелационни победи, а в този момент бе надигран и сериозен тим като Черно море. Промените в състава не бяха подбудени от желанието на треньора, а от неналичието на значими играчи.
За ЦСКА е добре, че завоюва в навечерието на шампионския конфликт. Бе хазаин, само че алегоричен и има огромна разлика къде играеш. Това също е от голяма важност. Червените имаха обеца на ухото от мача с Черно море за купата и бяха на цялостни обороти. С друго самочувствие ще излязат против Лудогорец.
Срещу Черно море решаващо се оказа попадението на Гарсес, който се оказа на точното място. В предходни мачове той пропускаше положителни обстановки. Пресен образец за това е в последния дуел против Лудогорец, когато излезе директно против вратаря и не съумя да осъществя.
Винаги положително усещане прави Тибо Вион със своя възторг и предпочитание за игра. Французинът даже може да играе и като вратар, в случай че се наложи. Универсален футболист, който гори на терена и е от помощ за тима. Хубаво е за един треньор да разполага с такива играчи.
Срещу Черно море Дюкенс Назон не бе ефикасен и деен, не му спореше. Не игра доста с топката и не бе забъркан в някои по-завързани обстановки, само че това не бе съдбовно за алените в този дуел. В отбрана Мено Кох бе на много високо равнище и отбрани титулярното си място. Не се усети неналичието на капитанът Юрген Матей.
В идния мач с Лудогорец напрежението ще е еднообразно огромно и за двата тима, даже допълнително ще бъде при разградчани. Лекото преимущество не е утешение. Когато ти дишат във врата, не е доста прелестно и в Разград знаят, че всяка неточност може да е съдбовна.
Лудогорец няма да има никакво преимущество, че дуелът ще се играе на техен терен. Отборът демонстрира доста съмнения през сезона. Въпреки че печелят мачовете си, го вършат ненапълно с шанс, само че не и с безапелационна игра. ЦСКА би трябвало да подходи с това самочувствие и предпочитание, каквото сподели против Черно море. Очакванията са за завладяваща борба за купата в събота и „ алените “ е належащо да се възползват от следващия им комфортен случай в шампионата да надделеят над Лудогорец “, разяснява Василев пред „ Тема спорт “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР