Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов коментира пред Неформално с

...
Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов коментира пред Неформално с
Коментари Харесай

Стоилов: Изчистих 5 милиона дълг!

Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов разяснява пред " Неформално с Георги Петков " скорошното изявление на Константин Папазов по негов адрес.

Президентът на баскетболния клуб на " сините " показа, че поради Стоилов е трябвало да извади крупна сума от личния си джоб. 

Стоилов прибавя, че с работа и триумфи е изчистил 4-5 милиона.

" На Тити нямам какво да му споделям. Аз приказвам с дейностите си, както се прави! Така почистих 4-5 милиона - с работа и триумфи. Всичко друго са интриги, от които никой няма потребност.

Със Сираков сме в съвършени връзки. Не ме изненадва това, че е приказвал с положително за мен. Аз постоянно бих направил същото. Отново споделям - в отлични човешки и професионални връзки сме с него и това няма по какъв начин да се промени.

Феновете имат право да симпатизират на който си желаят и да споделят каквото пожелаят. Никой не може да спре някой да показва гледната си точка.

Казах каквото трябваше, когато трябваше. Може да реша още веднъж да приказвам, само че на този стадий нямам нищо ново да споделя. Казах го пред всички. И благодаря на тези, които не са се съмнявали в думите ми в никакъв случай, когато става дума за Левски! ", заяви Стоилов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР