Бившият треньор на Левски Славиша Йоканович бе официално представен като

...
Бившият треньор на Левски Славиша Йоканович бе официално представен като
Коментари Харесай

Официално: Бивш треньор на Левски пое Шефилд Юнайтед

Бившият треньор на Левски Славиша Йоканович бе публично показан като нов управител на изпадналия от Висшата лига – Шефилд Юнайтед. Сръбският експерт застава отпред на „ остриетата “, с цел да върне отбора на най-високото равнище в Англия. Той се завръща на Острова, откакто последните два сезона прекара отпред на катарския Ал Гарафа.

Йоканович има опит в Англия, откакто през 2015 година води Уотфорд, а три по-късно бе отпред на Фулъм.

„ Не чакам да е елементарно. Познавам добре тов състезание, само че се надявам, че опитът, който имам тук, ще ми помогне да зарадваме почитателите и да бъдем сполучливи. Трябва да вървим малко по малко. Предстои ни доста работа и ще забележим къде сме в края на април или май. Аз съм упорит човек и желая да реализира триумф с този клуб. Това е огромно предизвикателство и съм подготвен “, съобщи Йоканович при представянето си.

„ Не съм вълшебник, който да оправя всички проблеми, само че несъмнено, че ще се боря, с цел да може тимът да се показва добре. Надявам се да получим късмет да играем пред цялостни игрища. Това прави разликата във всяко състезание и изключително в британския футбол “, добави още той.

Welcome to your new home, Slav. ✍️
— Sheffield United (@SheffieldUnited)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР