Бившият транспортен министър Росен Желязков е най-вероятната номинация на ГЕРБ

...
Бившият транспортен министър Росен Желязков е най-вероятната номинация на ГЕРБ
Коментари Харесай

Росен Желязков е новото предложение за шеф на парламента

Бившият транспортен министър Росен Желязков е най-вероятната номинация на ГЕРБ за началник на 48-я парламент.

Към момента в самата партия към момента бистрят кандидатурата му като се изчаква решението на Изпълнителната комисия. 

Причината за неокончателното решение било желанието на Борисов в последния миг да стартира името на друго острие на ГЕРБ, изключително в предходния под напрежение състав на Народното събрание – Радомир Чолаков. Лидерът на партията бил впечатлен от ораторския му мурафет.

Депутатите от новия Народното събрание ще се съберат на 19 октомври за първото си съвещание и клетвата. То ще бъде намерено от доайена Вежди Рашидов. 
Запознати настояват, че партията ще вземе решението кой да оглави Народното събрание на съвещание, планувано за късно вечерта във вторник.
Според мълвата Желязков към този момент се готви за първата си тирада. 

Втората политическа мощ в Народното събрание – Политическа партия към момента умуват дали въобще да предложат Никола Минчев за титуляр или да го излъчи единствено за вицепредседател при новата настройка на силите. Не е изключено, в случай че той въпреки всичко заеме председателското място в Народното събрание, наследникът му Мирослав Иванов още веднъж да се снабди с ролята на заместител. Има възможност обаче не той, а новата звезда на партията Искрен Митев да бъде причислен на този пост. 

Знае се, че Кристиан Вигенин сигурно ще е новият зам.-председател. Най-вероятно тази роля още веднъж ще бъде връчена и на Муккадес Налбант от Движение за права и свободи, Цончо Ганев от „ Възраждане “ и ген. Атанас Атанасов от ДСБ. За момента не е ясно кого ще стартират за огромната естрада от „ Български напредък “.
Източник: Уикенд 
 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР