Бившият транспортен министър Николай Събев лансира нова сексбомба в листите

...
Бившият транспортен министър Николай Събев лансира нова сексбомба в листите
Коментари Харесай

Вижте новата сексбомба на Промяната

Бившият транспортен министър Николай Събев стартира нова сексбомба в листите на " Продължаваме промяната ". Красавицата с абаносови коси Венцислава Николова кацна в листата на Кирил Петков и Асен Василев при Събев в Русе. А информация на Lupa.bg прецизира, че младата вяра е изтеглена непосредствено от частната му куриерска компания, където до момента е изпълнявала подбора на фрагменти за офисите в цялата страна.

От обява на Николова през вчерашния ден в обществените мрежи излиза наяве, че решението си хубавицата е взела в последния миг.

" Този пост е колкото изненада за вас, толкоз и за мен. Винаги съм била деен жител и съм употребила правото си да гласоподавам, да мърморя, да съм удовлетворена, да не съм удовлетворена и да върша смислени начинания за града ни. Смело бих споделила, че концепцията да бъда претендент за представител на народа в Народното събрание не ми е минавала доста изрично през мозъка ", написа русенката. 



А повода да прави опит за старт в политическата кариера било разочарованието от неработещата администрация и неналичието на правораздаване. " Натрупах много яд - към старите лъжци с техните похвати. И е време да впрегна този яд в действие, а не в моята уязвимост ", прибавя с немалка доза страсти фрагментът на Николай Събев. 

" Като майка на две деца - едното в предучилищна, а другото в учебна възраст, и като човек, който се занимава с младежи - с тяхното образование, с тяхното личностно и професионално развиване, видях доста мощна нужда от безапелационна интервенция в българските политики ", споделя още Николова. А атрактивната й фотография обиколи мрежите за по-малко от 24 часа, като нова звезда на " Промяната ", слагаща съгласно мнения в дребния си джоб досегашни представителки на партията като Деница Симеонова, Калина Константинова и даже... Лена Бориславова. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР