Бившият световен шампион Тайсън Фюри избухна в типичния си груб

...
Бившият световен шампион Тайсън Фюри избухна в типичния си груб
Коментари Харесай

Фюри: Ще пребия дебелака Анди Руис

Бившият международен първенец Тайсън Фюри избухна в типичния си недодялан жанр против Анди Руис, с който се наядва да има среща, с цел да му вземе международните трофеи. Мексиканецът ги завоюва, откакто изненадващо нокаутира Антъни Джошуа при започване на юни и в този момент промоутърите редят мач сред Циганския крал и Руис.

Мексиканецът беше именуван " лоена топка ", " тулуп " и по какъв начин ли още не от английските медии преди мача с Джошуа, тъй като самичък си признава, че обича да яде джънк и по тази причина е качил много килограми. Но след успеха над AJ тези избрания секнаха, въпреки че в този момент Фюри го атакува за тежестта му.

" Този ши**н дребен тулуп може да пристигна и да изяде багра си. Ако желае да отнесе няколко шамара, да заповяда. Анди Руис, в случай че искаш да те пребия, добре си пристигнал, не ме е боязън от теб, дебелако! Толкова ще го удрям, ще му смачкам шкембето по този начин, че цялостен месец ще бълва сладкиши. "

" Нито тази лоена топка ме тормози, нито Дилиън Уайт, нито Антъни Джошуа, никой от тях не ме кара да се опасявам, тъй като всички те са едни надувки, които не стават за нищо ", показа в типичния си нападателен жанр Тайсън Фюри.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР