Бившият старши треньор на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА - София

...
Бившият старши треньор на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА - София
Коментари Харесай

Кипърци уволниха Бруно Акрапович след два месеца начело на клуба

Бившият старши треньор на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА - София Бруно Акрапович е уволнен от поста в кипърския Акритас (Хлорака), който е на последното 14-о място в локалната първа дивизия, заяви " 24sports.com ". 

Aкрапович пое тима на същото последно място на 29-и декември 2022 година, само че по този начин и не съумя да промени генерално картината в отбора. Освен това, в последната среща Акритас отстъпи с 0:5 на директния противник за оцеляване Еносис (Паралимни), което предизвика управлението да вземе решение. 

" В неделя вечерта имахме неприятен резултат и пагубно показване. Преди мача говорихме с играчите и си поставихме за цел победа, само че не я постигнахме. В нито един миг от мача не доказахме, че желаеме успеха. Представянето в неделя беше последната капка и ние уволнихме Акрапович, както и техническия шеф на клуба ", се споделя в формалното изказване на президента на Акритас Василис Теодору. 

Под управлението на някогашния ментор на " черно-белите " от Пловдив дребния клуб от Хлорака реализира една победа (над Анортозис), два пъти приключи наедно (с Арис Лимасол и АЕК Ларнака) и претърпя седем провали. Президентът добави, че сега това е единствен вероятен ход, с цел да промени ситуацията и Акритас да се добере до оцеляването.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР