Бившият спортен министър, депутатът от ГЕРБ Красен Кралев определи като

...
Бившият спортен министър, депутатът от ГЕРБ Красен Кралев определи като
Коментари Харесай

Красен Кралев: Седя сам в залата и е зловещо...

Бившият състезателен министър, депутатът от ГЕРБ Красен Кралев дефинира като " злокобна " обстановката в Народното събрание, чието първо съвещание продължава към този момент 2 дни без официално спиране поради неналичието на управление. Ето разсъжденията на Кралев:

" Седя в празната пленарна зала на Народното събрание и си мисля: Защо Асен Василев взима решения от името на Демократична България и Българска социалистическа партия в Народното събрание?! Защо през вчерашния ден “Промяната ” взеха парламентаризма за пленник, с цел да наложат Никола Минчев за ръководител, макар че изгубиха изборите?

Защо “Български напредък ” не поддържа никой от номинираните претенденти за ръководител на Народно събрание, а Стефан Янев прикани останалите за конструктивност в държанието им.

Много млади или доста глупави са от “Промяната ”? Има ли право партия с под 10 % да излъчва претендент за ръководител на Народното събрание? Защо “Промяната ” отдръпна Никола Минчев като номинация за ръководител на Народното събрание след през целия ден настойчиво тракане с крачета? Какво ще вършат Демократична България, в случай че бъдат повдигнати обвинявания на Киро и Асен за схемата с доставки на съветския газ през медиатори с 29 % надценка?

Защо Христо Иванов предложи ротационно председателство, след което даде ултиматум за отдръпване на претендента на партията-победител?

Защо Настимир Ананиев предава онлайн корема си по време на депутатската клетва? Какво желае да каже на гласоподавателите на Политическа партия с това? Защо Руди Гела ме загатва на всяко свое появяване пред хора? Дали това не са признаци за обсесивно-компулсивното разстройство и фиксация…. Щом съгласно “Промяната ” зала “Запад ” в Народното събрание е по-подходяща за диспути от пленарна зала-защо избираме 240 народни представители, а не 40?

Киро и Асен бинарни и флуидни ли са?

Какво ще стане, в случай че Вежди Рашидов удари звънеца и постави завършек на съвещанието? Защо има мижав интерес към оповестената от “Промяната ” среща в зала “Запад ”, която беше оповестена за 12 часа?

Децата в детската градина или децата в Народното събрание са по-трудни за възпитаване? Готови ли сте за избори през зимата? Много е злокобно, в случай че се замисли човек… "
ТЕМА преди 1 час 1955 преди 2 часа 2611 преди 2 часа 1162
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР