Бившият спортен директор на Левски - Христо Йовов коментира изненадващото

...
Бившият спортен директор на Левски - Христо Йовов коментира изненадващото
Коментари Харесай

Христо Йовов: Левски първо трябваше да избере спортен директор, а чак след това да назначава треньор

Бившият състезателен шеф на Левски - Христо Йовов разяснява изненадващото предопределение на Ивайло Петков на гореспоменатата позиция. Според него това, че Петков няма нищо общо със " сините " може да бъде в негов плюс, с цел да прави качествено своята работа на " Герена ".

Бижутера също по този начин сигнализира, че селекцията на вековниците е много закъсняла, като това може да породи голям брой проблеми. Ето какво още показа той пред сътрудниците от " БНР ":

" Дали Ивайло Петков е верен избор за състезателен шеф на Левски, ще стане ясно след време. Познавам се с Ивайло Петков и му искам триумф. Не съм другар с него, а добър прочут. Това, че не е играл и работил в Левски може да му е от изгода, само че може и да му навреди. Оценка за всеки един човек се дава след време, когато се види каква работа е приключил ".

" За страдание селекцията в Левски закъснява. Няма нито един нов футболист, а и съгласно мен първо трябваше да се избере състезателен шеф, а по-късно да се назначава старши-треньор. Дано бъдат взети класни футболисти, които да оказват помощ на клуба ", сподели Христо Йовов за " БНР ".
 Ивайло Петков е новият състезателен шеф на Левски
Левски разгласи името на новия си състезателен шеф

" Надявам се с общите старания на всички в Левски да изведем тима там, където му е мястото ", бяха първите думи на някогашния национал
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР