Бившият служебен премиер и министър на отбраната в кабинета „Петков“

...
Бившият служебен премиер и министър на отбраната в кабинета „Петков“
Коментари Харесай

Янев на учредяването на  „Български възход“: Няма да чертаем червени линии към други партии


Бившият длъжностен министър председател и министър на защитата в кабинета „ Петков “ -Стефан Янев, сътвори партията „ Български напредък “ на учредително заседание в НДК.

„ Целта на „ Български напредък " е стабилно да работи за осъществяване на българския народен интерес и сигурността на българските жители ", съобщи Янев.

„ Български напредък " желаят българите „ да живеят в изискванията на правдивост и съгласие със себе си и институциите и властите”.

„ Целта на това заседание беше да се одобри устава, да се изберат управителни органи на Политическа партия „ Български напредък " и всички документи да бъдат показани в съда за регистрация. Благодаря на всички учредители и посетители. Целта на днешното заседание е изпълнена, може да се поздравим с следващата минала стъпка и вървим към регистрация”, разяснява още Янев.

По думите му сега „ лявото " и „ дясното " политическо пространство за неразбираемо обусловени. „ Български възход” ще работи в идеологическия набор на народен консерватизъм и ще води политика - обичайните полезности - учебно заведение, семейство, религия, общественост, колектив сред българите.

„ Нашата партия ще сплотява всички качествени морални хора с таланти”, сподели Янев.

„ Това е дълготраен партиен индивид, който има упоритост да взе участие във всички типове избори, в това число в случай че има предварителни парламентарни ", уточни Янев.

„ Не вършим политическа партия, която да чертае изкопи и червени линии към другите политически партии. Ако гласоподавателите ни пратят в Народното събрание, ще приказваме с другите политически сили там “, сподели Янев в отговор на въпрос дали ще си сътрудничи с „ Продължаваме промяната “.

Дали членовете на „ Продължаваме промяната “ са „ качествени морални хора с таланти” ще решат българските гласоподаватели, сподели Янев.

По-рано посочената за втори човек в новата партия „ Български напредък “ Ралица Симеонова, разгласи, че се дистанцира от групировката. Причината, посочена от нея във „ Facebook “, са кадровите решения в партията.

Янев разяснява, че „ в духа на свободната воля по този начин е решила, по този начин е направила”.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР