Бившият следовател Иван Христов, който преди пет години бе заподозрян

...
Бившият следовател Иван Христов, който преди пет години бе заподозрян
Коментари Харесай

Следователят, заподозрян за шеф на Митьо Очите, бе оправдан и на втора инстанция

Бившият следовател Иван Христов, който преди пет години бе обвинен за връзки с Димитър Желязков-Очите, е бил оневинен и на втора инстанция, сподели инспекция на Mediapool. Христов е с обвиняване за вещно укривателство, което няма нищо общо с Желязков. Делото обаче стартира, откакто през лятото на 2016 година несебърският необут. Малко по-късно тогавашният основен прокурор Сотир Цацаров даде да се разбере, че е почнала цялостна инспекция на активността на следовател Христов.

Паркомясто или наркомясто

Стрелбата в " Слънчев бряг " подсещаше за най-хубавите години на силовите групировки на прехода. Премиерът Бойко Борисов се опита да показа историята като с присъединяване на приятеля на дъщерята на Желязков. Цацаров го опроверга.

" Някои оповестиха, че стрелбата против Димитър Желязков е била за паркомясто, а медиите успешно я дефинираха като битка за наркомясто. За мен стрелбата от 8 юни в курорта е спор за територия, която е източник на приходи от незаконна активност ", сподели тогавашният основен прокурор.

Като обвинен за стрелбата бяха привлечени Божидар Кузманов и още няколко души. Срещу Желязков пък стартира настрана следствие за рекет.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР