Бившият шофьор на МВР-болница Орлин Гигов, който само преди няколко

...
Бившият шофьор на МВР-болница Орлин Гигов, който само преди няколко
Коментари Харесай

Биячът на жени Орлин се разбесня! Вече посяга и на полицаи. Направи немислимото в хотел

Бившият водач на МВР-болница Орлин Гигов, който единствено преди няколко дни беше наказан за побоя на една от доста си жертви, е арестуван още веднъж. Този път карцерът на 47-годишния мъж е поради обиди към служители на реда в столичен хотел.
От Софийската районна прокуратура оповестиха, че е притеглен към наказателна отговорност за хулигански прояви.
На 23 март към 00:05 ч. в хотел на ул. „ Св. Св. Кирил и Методий “ мъжът отправял обиди към полицейските чиновници. Освен това се е съпротивлявал при опит да бъде арестуван. „ Оказал е гневна опозиция при опитите да бъде арестуван от полицейските чиновници и е буйствал “, оповестяват от прокуратурата.
Биячът на украинката се оказа сериен принудител! Негова някогашна другарка разкри страшни неща ВИДЕО
По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение.
Обвиняемият има висящи правосъдни производства. Предвид това и опцията да извърши друго закононарушение, той е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващ прокурор.
Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения.
От Софийската районна прокуратура потвърдиха, че арестуваният е точно Гигов, оповестява OFFNews. Допълниха, че мярката му за задържане за побоя над украинката е изтекла, защото оптималният период за сходни действия е 2 месеца, а за тежки закононарушения – 8.
Оттам показаха и, че защото Гигов има право да апелира присъдата, получена в сряда, до момента в който изтече срокът или до момента в който апелира и няма присъда на втора инстанция, се води неосъждано лице.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР