Бившият шеф на новините в Би Ти Ви Венелин Петков

...
Бившият шеф на новините в Би Ти Ви Венелин Петков
Коментари Харесай

Венелин Петков не е на себе си, стана жертва на нагли апаши! Посегнаха на най-милото му:

Бившият началник на новините в Би Ти Ви Венелин Петков е станал жертва на нагли апаши.
За случая той описа в персоналния си блог в интернет. От думите му излиза наяве, че къщата му е била брутално обрана от крадци. Те не просто отмъкнали каквото им видели очите, само че протегнали ръка даже на кабелите, а след влизането им с щурм парцелът бил в покъртително положение. „ Разбиха къщата и ми изтръгнаха съвсем всички кабели от стените. Разбрах, че ги горели и предавали медта за остаряло желязо “, жалва се журналистът, който от няколко месеца живее напълно самичък в палата си в Бистрица.
Запознати издават, че някогашният началник на Би Ти Ви построил голямата къща още до момента в който вземал тлъста заплата в малкия екран. Допреди това той живеел в тясна квартира в остаряла кооперация на столичната ул. „ Иван Асен “. Съседи на Венелин разясняват, че къщата му била на два етажа и от нея лъхал разкош. Той обаче бранел персоналното си пространство по всякакъв начин и даже най-любопитните комшии не можели да хвърлят взор върху цялостния образ на постройката.
Докато двамата с Николета бяха влюбени и щастливи, тя постоянно споделяше фрагменти от домашния им уют в обществените мрежи макар нежеланието на Венелин да го прави. От тях бе видно, че дворът на парцела в Бистрица е огромен, облицован със безценен камък, със зелена ливада, красиви храстчета, лятна шатра и саксии с цветя зад двуметрова плътна ограда.
В момента обаче журналистът живеел там самичък като кукувица, а Николета не припарвала до тогавашното им любовно гнездо. Наскоро тя показа, че е била на море с двамата им дребни синове в чужбина, а Венелин по същото време е почивал като ерген и е карал сърф в прилежаща Гърция. Очевидно връщане обратно в връзките им няма, само че повода за скандалната разлъка на една от най-известните тв двойки по този начин и не стана ясна.
Вероятно Маданска скоро ще се върне още веднъж в нюзрума на Би Ти Ви като водещ на спортната емисия, защото майчинството ѝ изтича. След уволнението на Петков тя не приключи контракта си с медията. Бившият ѝ обичан пък е учител на дребни деца в елитно частно учебно заведение в София, а наесен ще води лекции и в УНСС. Венелин ще преподава на магистрите в компетентност „ Мултимедийна публицистика “ към катедра „ Медии и публични връзки “ в столичния ВУЗ като хоноруван учител.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР