Бившият шеф на ДАНС Димитър Георгиев, лично назначение на Бойко

...
Бившият шеф на ДАНС Димитър Георгиев, лично назначение на Бойко
Коментари Харесай

„Златните паспорти” подписани от ченгето на Бойко Димитър Георгиев, позорно изритан от ДАНС

Бившият началник на ДАНС Димитър Георгиев, персонално предопределение на Бойко Борисов, изскача зад далаверите с така наречен „ златни паспорти ”, която напълно предумишлено подхвана ортакът на ГЕРБ – Движение за права и свободи.

Според дисидентът Петър Бояджиев точно позорно изританият от ДАНС Димитър Георгиев, който по-късно бе хванат да бракониерства, е полагал подписа си под всеки публикуван кетап.

Ето какво тъкмо написа Петър Бояджиев:

За измамника Хамид Хамид и тематиката за 120-те, съгласно Движение за права и свободи, златни китайски паспорти, те стартират една интервенция против настоящето държавно управление, което е най-странното.

Правителството е на по-малко от 60 дни. Въпросните паспорти са издавани към този момент години наред във времето. И, видите ли, Хамид получил информация едвам в този момент в пощенската си кутия.

Да не приказваме, че мога да му кажа много тъкмо за кого и защо става дума. И така, да си дойдем на думата.

Зад всеки публикуван паспорт стои подписът с позитивно мнение на ДАНС. Директор на ДАНС беше Димитър Георгиев, индивидът на Бойко Борисов, зам.-директор беше Недялко Недялков, индивидът на Пеевски.

Ами в случай че е имало издаване на такива подправени документи с годините, нали навръх ДАНС е вменил законът задължението да открива това, преди да дава позитивното си мнение.

И тогава или ДАНС е поставял умишлено чадър, или не си е правил работата с години. Освен това зад всеки подобен паспорт стои подписът на вицепрезидента Илияна Йотова.

Ами игрички желаете да играете бе, лъжливите депесари. И защото знаете, че въпросът с тези подправени златни паспорти е на вниманието като на Брюксел, по този начин и на Вашингтон, търсите опция да се реабилитирате пред двете столици поради вашето момче Пеевски.

Да кажете, виждате ли, ние сме положителните. Много сте транспарантни за тези, които ви познават и са добре осведомени.

Така че, оправете се с Димитър Георгиев, Недялко Недялков и Илияна Йотова, преде да търсите кой е издавал подправените документи. Темата е с продължение.

Narod.bg
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР