Бившият шампион в тежка категория Владимир Кличко даде леко предимство

...
Бившият шампион в тежка категория Владимир Кличко даде леко предимство
Коментари Харесай

Владимир Кличко: Джошуа срещу Пулев? Това е спорт, нищо не се знае!

Бившият първенец в тежка категория Владимир Кличко даде леко преимущество за Антъни Джошуа против Кубрат Пулев, само че не се ангажира с безапелационна прогноза за идния на 28 октомври в Кардиф конфликт.

" Мисля, че Антъни има по-голям късмет да победи Пулев. Но въпреки всичко това е спорт, нищо не се знае! ", сподели украинецът.

Той постави завършек на кариерата си преди два месеца, с което отвори вратата за българина, който е първи кандидат за купите в тежка категория на Mеждунарoдната боксова федерация (IBF), Международната боксова организация (IBO) и Световната боксова асоциация (WBA).

Джошуа завоюва коланите след победа против Кличко пред 90 хиляди фенове на стадион " Уембли ". Украинецът първо се съгласи на реванш, само че по-късно реши да приключи спортната си кариера.

" Антъни Джошуа показва спорта доста добре. Той е първенец в тежка категория. Заслужава купата най-хубав, тъй че съм удовлетворен от това, което направих. Спокоен съм откогато преди 2 месеца прекратих кариерата си. Оставих бокса в положителни ръце ", удовлетворен е Кличко.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР