Бившият шампион в полутежка категория на UFC, Джон Джоунс се

...
Бившият шампион в полутежка категория на UFC, Джон Джоунс се
Коментари Харесай

Джон Джоунс подгони крадец с пушка

Бившият първенец в полутежка категория на UFC, Джон Джоунс се оплака в обществените мрежи, че пробвали да го ограбят. " Bones " пусна видео от опита за грабежа в своя акаунт, на което може да се види по какъв начин тича след крадеца с пушка в ръка.

Вероятно това се е случило в Албакърки, където един от най-хубавите бойци на UFC живее. На видеото може да се види по какъв начин мъж се доближава към къщата на именития войник и стартира да наднича през прозорците на паркираните коли. Той чува по какъв начин вратата на гаража стартира да се отваря и потегля да бяга, само че Джоунс тича като оглупял след него.

Двамата изчезват от записа, само че 33-годишния американец написа, че потупал по стъклото на колата на крадеца с пушката, което демонстрира, че очевидно го е спипал и се е обадил на полицията. Ето какво написа той в обществените мрежи, както и видеото:

" Следващият път, когато се опитате да ограбите някого, уверете се, че сте задоволително бързи, с цел да избягате. Той е късметлия, че съм задоволително интелигентен, с цел да не гръмна човек, до момента в който той се отдръпва. Хора, знам, че живота става тежък, само че не си коства да го рискувате за материални неща. Какви са вашите мисли за това видео, какво бихте създали по друг метод? "
Вижте тази обява в Instagram.
на Ное 1, 2020 в 12:25 PST

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР