Бившият шампион на UFC в категория перо Алекс Волкановски от

...
Бившият шампион на UFC в категория перо Алекс Волкановски от
Коментари Харесай

Волкановски с изненадващ съперник за следващия си бой

Бившият първенец на UFC в категория перо Алекс Волкановски от Австралия (26-4) лиши купата от американеца Макс Холоуей (26-7). Това се случи през декември 2019 година След това бойците се срещнаха още два пъти. Въпреки обстоятелството, че и трите дуела се оказаха оспорвани, всякога успеха отиваше при Волкановски.

Изглеждаше, че в тази борба от дълго време е поставена точка. Но Вълкановски призна, че е подготвен да се изправи против Холоуей за четвърти път. Особено в този момент, когато загуби шампионския си пояс и Макс към този момент е притежател на купата на БМФ.

„ Дали съм подготвен да се изправя против него за четвърти път? Сега, откакто той завоюва купата на BMF, е доста допустимо да го създадем още веднъж. Знаеш ли какво имам поради? Признавам, че преди този момент постоянно съм си мислил по какъв начин ще протече четвъртият ни пердах. Но в този момент той закупи някакво значение под формата на купата на БМФ. Знам какво си мислите. Как да намеря мотивация да се потя във фитнеса, подготвяйки се за пердах с човек, който към този момент съм побеждавал три пъти. Но това е просто. Титлата на BMF е нещо, което в никакъв случай не съм имал преди. Така че кой знае? Ще забележим какво ще се случи... "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР