Бившият прокурор от Софийската районна прокуратура Петър Смолички е псувал

...
Бившият прокурор от Софийската районна прокуратура Петър Смолички е псувал
Коментари Харесай

Уволнен прокурор псувал Лозан Панов и обявил: Целият народ е за лудницата!

Бившият прокурор от Софийската районна прокуратура Петър Смолички е псувал ръководителя на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов и оповестил: " Целият народ е за лудницата ". Това се е случило по време на правосъдно съвещание, заяви lex.bg.

Заради държанието си Смолички е уволнен от правосъдната система, само че въпросът се точи две години, откакто той апелира. Съдебното решение на първата инстанция удостоверява освобождението му от правосъдната система.

Заседанието, по време на което прокурорът е избухнал, било планувано за следобеда на 22 януари 2018 година Тогава трябвало да се реши дали човек с психологично заболяване да бъде настанен за лекуване в профилирана болница. В залата чакали съдията, секретарят, индивидът, за който било настояването за настаняване, майка му, служебният му бранител и експерт. Прокурорът просрочен с половин час. При появяването му съдията го попитала каква е повода и дали е в положение да взе участие в съвещанието. Смолички дал отговор:

" Идвам късно заради тежка зимна конюнктура. От луната пристигам. Ще пристигам откъдето си искам… В положение съм да продължа съвещанието, както постоянно. Не ругая. Само споделям, че мафията ръководи България. Фандъкова да почисти улиците! "

Заседанието въпреки всичко почнало и било прочетено заключението на вещото лице, което препоръчвало настаняване в психиатрична клиника. Прокурорът обаче не бил склонен.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР