Бившият президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп заяви,

...
Бившият президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп заяви,
Коментари Харесай

Тръмп попиля Байдън, скандално обвинение

Бившият президент на Съединени американски щати от Републиканската партия Доналд Тръмп съобщи, че настоящето управление на Съединени американски щати е изгубило енергийната самостоятелност на страната и е трябвало да " моли за благосклонност " ОПЕК и Русия. Бившият собственик на Белия дом сподели това пред свои почитатели в Небраска, съобщи БГНЕС.

" Можете да съберете петима от най-лошите президенти в американската история, и те не са съумели да нанесат вредите, които Джо Байдън нанесе на страната ни единствено за 16 месеца ", съобщи Тръмп.

" Това е цялостен неуспех, голям неуспех. Обърнете внимание на обстоятелствата. На някои места бензинът коства 8 $ за галон. Постигнах това, което някои хора смятаха за изцяло невероятно. Бяхме енергийно самостоятелни ", акцентира Тръмп.

Според него сегашната администрация на Съединени американски щати е изгубила преобладаващата си позиция в региона на енергетиката. " Те молеха за благосклонност ОПЕК, Русия, Венецуела и Иран ", сподели някогашният американски президент.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР