Бившият президент на САЩ и фаворит за номинация на републиканците

...
Бившият президент на САЩ и фаворит за номинация на републиканците
Коментари Харесай

Рамасвами няма да бъде вицепрезидент на Тръмп

Бившият президент на Съединени американски щати и любимец за номинация на републиканците Доналд Тръмп е изключил предприемача Вивек Рамасвами от листата си с претенденти за поста вицепрезидент. Това съобщава Bloomberg в понеделник, като се базира на източници.

Според тяхната информация, Тръмп към този момент персонално е уведомил Рамасвами за решението си.

Тръмп обаче обмисля Рамасвами за поста министър на вътрешната сигурност. Тръмп го счита за съвършен претендент за тази позиция, защото, ще може да " обезврежда рецензиите " по отношение на радикалните ограничения в битката против незаконните мигранти.
 Тръмп: Имигрантите
Тръмп: Имигрантите " тровят кръвта на нашата страна "

Нови нападки от някогашния президент против Байдън

Напоследък Тръмп е провел доста срещи, с цел да избере администрацията си. 

Лоялност, идеологическа съгласуемост, както социална поддръжка са индикаторите, по които прави оценка вероятните избори, съгласно хора, осведомени с процеса, които приказват при изискване за анонимност.

Сред тези, които са впечатлили екипа му за възможни функции в кабинета, са различен някогашен главен зложелател на Републиканската партия, губернаторът на Северна Дакота Дъг Бъргъм, както и конгресменът Елиз Стефаник и някогашният търговски представител на Съединени американски щати Робърт Лайтхайзър.

Припомняме, че, с цел да стане претендент на републиканците за президент на Съединени американски щати.

Сегашният американски водач Джо Байдън също си обезпечи поддръжката на задоволителен брой делегати от Демократическата партия.

Така борбата предстоящо ще се развие сред същите претенденти като преди четири години, когато Байдън победи Тръмп, който се бореше за преизбиране на най-високия държавен пост. Президентските избори в Съединени американски щати ще се проведат на 5 ноември.
 Предлагат на Тръмп дами или чернокожи мъже за вицепрезидент
Предлагат на Тръмп дами или чернокожи мъже за вицепрезидент

Търси се претендент, който да сплоти повече групи гласоподаватели
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР