Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп нарече президентските избори в

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп нарече президентските избори в
Коментари Харесай

Тръмп на първи митинг: Изборите в САЩ бяха престъплението на...

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп назова президентските избори в Съединени американски щати през 2020 година " закононарушение на века ", защото резултатите са били фалшифицирани, оповестява ТАСС, представена от БГНЕС.

" Според мен това беше закононарушението на века - нещо, което се случи през ноември. Защото в този момент имаме рецесия на границата, тъй като всички тези неща се случват с страната ни ", сподели той на първия протест след напускането на Белия дом.

Бившият президент на Съединени американски щати добави, че „ 3 ноември беше позор, изборите завършиха на 3 ноември вечерта и по-късно нещо стартира да се случва “. „ Ние не загубихме тези избори, не, не загубихме “, акцентира политикът.

Тръмп означи, че заради фалшификации, свързани с отдалечено гласоподаване, изборите наподобяват изборите в Украйна през 2004 година " Това, което се случи тук, е това, което Държавният департамент в миналото подлагаше на критика в комунистическите страни: подправяне на резултатите от отдалеченото гласоподаване ", сподели някогашният президент. " Те нелегално трансформираха броя на гласовете. Казаха, че това се е случило в Украйна през 2004 година в този момент се случи тук и ние ще го потвърдим ".

Според него сходни нарушавания е имало в градовете Детройт (Мичиган), Филаделфия (Пенсилвания) и Атланта (Джорджия).

По време на президентските избори през 2020 година в Съединени американски щати забележителна част от гласовете бяха подадени по пощата. Те бяха преброени в продължение на няколко дни и в следствие успеха отиде при претендента на демократите Джо Байдън.

Тръмп също си приписва обилни неотдавнашни достижения във вътрешната и външната политика на Съединени американски щати. „ Унищожихме ИДИЛ (остарялото име на терористичната група„ Ислямска страна “). С същински генерали унищожихме ИДИЛ, убихме Абу Бакр ал Багдади, който се опитваше да го възвърне. Унищожихме Касем Сулеймани, който реши да слага по пътищата самоделни бомби, които убиха толкоз доста наши бойци ", сподели той.

Бившият президент също по този начин уточни, че коронавирусната ваксина е основана при него и че през цялото време има вяра, че коронавирусът идва от лаборатория в Ухан и едвам неотдавна актуалният президент на Съединени американски щати Джо Байдън взема решение да изследва и тази версия. „ Китай е задължен да ни заплати трилиони и трилиони долари “, повтори някогашният собственик на Белия дом.

Тръмп още веднъж не сподели дали ще отиде да гласоподава през 2024 година. Политикът повдигна тематиката за идната битка за Белия дом в речта си. Той още веднъж, както в редица изявленията неотдавна, разгласи, че републиканците ще си върнат Камарата на представителите и Сената на междинните избори през 2022 година, а през 2024 година Белият дом ще бъде още веднъж в техни ръце. Той обаче не сподели дали самичък ще взе участие в тези избори или има намерение да поддържа някой различен.

Републиканецът Макс Милър, който възнамерява да се кандидатира следващата година от Охайо за Камарата на представителите на Съединени американски щати, повдигна тематиката за идните президентски избори. Тръмп го предложения на сцената и го показа на публиката, призовавайки я да гласоподава за Милър година по-късно. В отговор той назова някогашния президент образец за подражателство и добави, че не вижда никой различен като претендент за президент през 2024 година Тръмп остави думите му без коментар.

Плановете за 2024 година са въпрос, който е задаван на Тръмп във всяко изявление или тирада след напускането на Белия дом, само че той по този начин и не отговори. Досега обаче, сходни спектакли са се провеждали пред лимитирана аудитория. Първият огромен протест като някогашен президент можеше да бъде платформа за високопоставени изказвания, само че Тръмп значително повтори обвиняванията против Джо Байдън и неговата администрация, с които е приказвал нееднократно през последните месеци.

Сред другите кандидати за президентския пост от републиканците към този момент е посочен освен Тръмп, само че и губернаторът на Флорида Рон Десантис и някогашният държавен секретар Майк Помпео. Ако самият Тръмп не отиде на президентските избори, ролята му може да стане решаваща в поддръжка на един или различен претендент.

Бившият президент организира първия си протест от напускането на Белия дом. Хиляди хора участваха на събитието, само че до момента Тръмп значително повтаря изказвания, направени в другите му изявленията през последните няколко месеца.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР